Even op adem komen - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Noortje en Maria Poort - WaarBenJij.nu Even op adem komen - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Noortje en Maria Poort - WaarBenJij.nu

Even op adem komen

Door: NoortjeMaria

Blijf op de hoogte en volg Noortje en Maria

26 Juni 2012 | Indonesië, Batavia

Na 30 uur reizen wil slapen wel lukken. Noortje en Maria vielen als blokjes in slaap. Helaas rolde Noortje uit bed. Gelukkig viel het mee, ze heeft er nu een blauwe plek bij. Edo had de wekker gezet, omdat we er niet meer zo zeker van waren of het natuurlijke alarm van Noortje en Maria het wel zou doen. En dat klopte!

Uiteindelijk was Edo de enige die wakker werd. Nadat Edo lekker was wezen zwemmen, heeft hij toch maar de rest uit bed gejaagd. Lekker ontbeten en daarna lekker wezen zwemmen met de zwemvesten en waterpistolen van oma. Tot groot geluk van Noortje en Maria woont naast ons een gezinnetje met 2 kinderen van 1 en 3 jaar. Dus dat ging gelijk goed.

Vanmiddag zijn we naar het dorpje en strand gelopen. Noortje en Maria maken helemaal de blits. Dat geeft de balinezen nog meer aanspreekmogelijkheden om ons sarongs, kettingen en massage te verkopen. Noortje en Maria wouden vooral de zee in, om net zoals in italie met banden te gaan zwemmen. Dus papa weer terug om alles te halen. Eenmaal terug was de ergste zin al weer over. Even lekker aan zee op een terrasje gezeten aan een Bintang bier. Net als 5 jaar terug, maar nu met 2 kinderen. Terug naar huis kwamen we onze buren nog tegen, samen met hen hebben Noortje en Maria nog lekker schelpen en stenen gezocht.

Eenmaal terug bij Sawah Lovina bungalows toch nog nog even lekker gezwommen. Daarna lekker gegeten. Nu liggen Noortje en Maria lekker te slapen. Morgenochtend gaan ze papa wakker maken om te zwemmen. We zijn benieuwd ...

• 26 Juni 2012 - 18:56

Margarethe:

We zijn wel een beetje jaloers hoor ;)

Groetjes

• 27 Juni 2012 - 15:55

Je Broertje:

Is't fijn in het hotel? Hebben jullie wifi? Hildo,

• 27 Juni 2012 - 17:26

Je Broertje. :

Marlene maak wifi met je telefoon.

• 28 Juni 2012 - 18:20

Flora:

Noortje en Maria, hebben jullie papa en mama uit bed gehaald en lekker te gaan zwemmen?
    Ja, goed zo, liefs Flora